ШТИПЈАНИ ДЕНЕСКА ВО 19 ЧАСОТ ДОЗНАЈТЕ ЗА РАБОТА НА БРОД

Објавено на 20.08.2019 во 11:54:03 часот | Македонија

ГАРАНТИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ ЗА НАЈДОБРИТЕ БРОДСКИ КОМПАНИИ
СЕКОЈ ШТО БАРА РАБОТА , МОЖЕ ДА БИДЕ ВРАБОТЕН ДОКОЛКУ ЗБОРУВА АНГЛИСКИ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА – ВРАБОТИ СЕ НА БРОД
20.АВГУСТ.2019 – ВТОРНИК
ПОЧЕТОК : 19:00ч

“КАФЕ БАР МУРАНО – ШТИП”

ЗА СИТЕ ЗАИНТЕРСИРАНИ КАНДИДАТИ ОД ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА И РЕГИОНОТ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА МОЖНОСТИТЕ ЗА РАБОТА НА БРОД ЗА НАЈДОБРИТЕ CRUISE SHIP КОМПАНИИ ВО СВЕТОТ!

Бесплатна презентација во релаксирана атмосфера во еден од најдобрите кафичи во Штип – “Кафе бар Мурано”
Во времетраење од 90 минути сите заинтерсирани кандидати ќе имаат можност да се здобијат со транспарентни информации поврзани со процесот на вработување, најбарани позиции, плати итн...

Поради ограничениот број на места ве молам сите пријави за место да ги испратите на емаил: [email protected] или испраќање СМС на телефонскиот број +389 78 24 66 50

 

 

loading...

 

Македонија

Свет