БОГОЕВ: Започна реконструкцијата на кровот на училиштето „Владо Тасевски“, во Козле, а целосно се менува и подот на спортската сала

Објавено на 20.08.2019 во 13:00:21 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет