КОНЕЧНО ДОБРА ВЕСТ ОД НАШИТЕ ОД ОСТРЕЛИЈА: Млада Македонка собрала 30 000 долари за реновирање на училиште во Македонија

Објавено на 21.08.2019 во 00:01:23 часот | Македонија

Млада Македононка од Волгонгонг, Австралија собрала над 32 000 долари за реновирање на училиште во Македонија.

Конечно добра вест од нашинците од Острелија!

Линк до сторијата, овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет