ЗАЕВ: Земјоделците и производството на храна се наш приоритет! Ги зголемуваме приходите кај земјоделците со растот на откупната цена на земјоделските производи

Објавено на 21.08.2019 во 11:10:39 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет