ГРЧЕВ: Сегашната афера РЕКЕТ е мачкина кашлица споредена со МАСОВНИОТ РЕКЕТ НА ВМРО ДПМНЕ КОЈ ТРАЕШЕ ЕДНА ДЕКАДА!!!

Објавено на 22.08.2019 во 11:21:07 часот | Македонија

Сегашната афера РЕКЕТ е мачкина кашлица споредена со масовниот рекет кој се одвиваше пред нашите очи цели 12 години!

Фирми беа преземани, објекти се креваа со динамит, народ заврши на правдина во затвор! И за тоа време многумина молчеа!

Ова во Плудинфо кај Геро го пишува Мирослав Грчев.

Линк до колумната овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет