(ВИДЕО) БРАВО - ТАЛАТЕ ЏАФЕРИ УЧИ ОД КОЛЕГАТА: Спикерот на парламентот на Нов Зеланд хранеше бебе со цуцла додека таткото на бебето држеше говор во парламентот

Објавено на 22.08.2019 во 12:12:34 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија