ПЕНДАРОВСКИ: Му честитам за победата на французинот Аксел Рејмонд, којшто прв стигна до целта, како и на Алис Франко од Италија најбрза меѓу 8-те жени натпреварувачки

Објавено на 24.08.2019 во 21:24:28 часот | Македонија

Stevo Pendarovski
 
Му честитам за победата на французинот Аксел Рејмонд, којшто прв стигна до целта, како и на Алис Франко од Италија најбрза меѓу 8-те жени натпреварувачки.
 
Нашиот Евгениј стигна втор на целта, а неговиот медал од сега е во сигурни раце, кај неговата 9-месечна ќерка Емилија.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет