САМКА ИБРАИМОВСКИ ПРАШУВА: ШТО ЌЕ БИДЕ СО РЕКЕТАРИТЕ ОД ПРЕТХОДНАТА ВЛАСТ?! ГО ОБЈАВИ СВОЈОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ДА МУ СЕ ЈАВАТ СИТЕ РЕКЕТИРАНИ ОД ПРЕТХОДНИОТ РЕЖИМ!

Објавено на 03.09.2019 во 19:29:22 часот | Македонија

 
Јас како пратеник Самка Ибраимоски пред некој ден на Собраниска седница им се обратив на граѓаните кој се јавуваа кај мене за вршење на рекет од страна на предходната власт, кога бев Пратеник да се јават сега денес утре или било кога во текот на оваа недела и да ги обелодениме имињата на кои им вршеа РЕКЕТ, за наплата на нивните побарувања од Државата ,и тоа во проценти доколку сакаат да ги добија парите, а не се малку ги има повече од предходната власт.
 
Затоа почитувани Бизнисмени кои имавте побарувања од предходната власт а ви извршија рекет дајте да ја окончаме оваа Рекетарска работа до крај, како што се јавувате пред неколку години јавете се и сега мојот мобилен 071397760, јас нема да ви ги пишам имињата, што се јавувате кај мене како социјален пратеник и тогаш и сега, оставам вие да одлучите,во интерсе на правна држава и расчистување на Рекет ве очекувам.
 
Поздрав социјален пратеник Самка Ибраимоски.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет