(ВИДЕО) И НАУКАТА СЕ ПРЕТЕРА: Малата Холандија користејќи нови технологии во земјоделството стана втор најголем извозник на храна во светот, ги претекна Бразил и Русија

Објавено на 10.09.2019 во 10:17:26 часот | Технологија

 

 

loading...

 

Технологија

Македонија