СДСМ бара Илија Димовски и ВМРО-ДПМНЕ да престанат да ги кочат реформите во МРТ и АВМУ

Објавено на 10.09.2019 во 23:57:45 часот | Македонија

 
СДСМ го повика претседателот на Комисијата за избори и именувања Илија Димовски веднаш да се закаже седница за избор на членови на Програмскиот совет на МРТ и Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет