(ВИДЕО) ДУРИ И НАЈДОБРИТЕ ГРЕШАТ - ИТ ВОЛШЕБНИКОТ БИЛ ГЕЈТС НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРОСТИ ШТО МИКРОСОФТ ИЗГУБИ ОД ГУГЛ ВО БИТКАТА ЗА СМАРТФОНИТЕ

Објавено на 11.09.2019 во 21:38:22 часот | Технологија

 

 

loading...

 

Технологија

Македонија