17 години од славниот 15-ти септември кога Бране ги прегази ВМРОНИТЕ со 500 000 гласови!

Објавено на 16.09.2019 во 12:01:18 часот | Македонија

Naum Ilieski

Држава еднаш се создава, секогаш се брани. Еднаш се втемелува, секогаш се гради - Бранко Црвенковски
17 години од најдобриот изборен резултат на СДСМ во историјата на самостојна Македонија - 497.342 гласови

 

 

loading...

 

Македонија

Свет