(ВИДЕО) СИРОТИ ВМРОВЦИ, ДА НЕ СИ ИМ ВО КОЖА, СООЧЕНИ СЕ СО ПОЛИТИЧКИ ГИГАНТ: ДУРИ И СО НАЈЦРНА ПРОПАГАНДА НЕ МОЖАТ ОД ЗАЕВ ДА НАПРАВАТ ЧУДОВИШТЕ КАКО ШТО БЕШЕ ГРУЈО, ТУКУ САМО МОЖАТ ДА ГО НАПРАВАТ ЧОВЕК КОЈ ОД ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ КАЖУВА ГАФОВИ И СЕ СМЕЕ НА СВОИТЕ ГАФОВИ

Објавено на 17.09.2019 во 09:36:08 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет