(ВИДЕО) БОРИСАВ ЈОВИЌ, ДЕСНА РАКА НА МИЛОШЕВИЌ: Србија од војните во 90-тите излезе како најголем губитник, ги изгубивме речиси сите српски територии и во светот добивме етикета на ѕверови и злочинци!

Објавено на 19.09.2019 во 14:27:02 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

 

Балкан

Македонија