(ВИДЕО) И КИНЕЗИТЕ СЕ ПРЕТЕРАА СО ИНВЕСТИЦИИТЕ: НОВИОТ АВТОПАТ КИНА - ПАКИСТАН ОД 1000 КИЛОМЕТРИ Е НАВИСТИНА СВЕТСКО ЧУДО

Објавено на 22.09.2019 во 19:15:29 часот | Технологија

 

 

loading...

 

Технологија

Македонија