ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЗА РЕПОРТЕР: Јас кариерата ја почнав како тапанар но се префрлив на гитара откако брат ми донесе гитара од Лондон

Објавено на 22.09.2019 во 19:27:28 часот | Забава

 

 

loading...

 

Забава

Македонија