ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРИЛЕП ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ВО ЗЕМЈАВА: Набавивме и ставаме во функција ново современо комунално возило за собирање на селектиран отпаден материјал

Објавено на 24.09.2019 во 15:35:20 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет