НАЦИЈАТА Е ВО ШОК: ТАЊЕТО КАРАКАМИШЕВА СМЕТА ДЕКА ПРЕЗЕМАЊЕТО НА ОЈО НА ПРОЦЕСИТЕ ОД СЈО Е ПРОТИВУСТАВНО!!!

Објавено на 24.09.2019 во 16:39:23 часот | Македонија

- Преземањето од ОЈО на предметите од СЈО е противуставно. Господ ќе ги казни сите што ми ги малтретираат моите мили Груевци!

Тања Каракамишева ја шокира нацијата во Миленко Шоу!

Тоа што Гордан Калајџиев има исто миалење со Тања Каракамишева е најголемата трагедија во моментов во земјава!!!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет