(ВИДЕО) НАВИСТИНА Е ЦАР ЧОВЕКОТ: Велија Рамковски ќе прави своја емисија на интернет!

Објавено на 26.09.2019 во 23:14:44 часот | Македонија

Поранешниот сопственик на А1 телевизија, Велија Рамковски преку видео-запис се обрати на јавноста, давајќи коментар за состојбата на медиумите во Македонија е евроинтеграциите.

„Од 93-та година, од основањето на А1 па до денес, не можев да не размислувам за медиумите. Медиумите се едни од главните фактори за развивање на демократските процеси во секоја држава“, вели Рамковски во своето обраќање.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет