(ВИДЕО) ВЕЛИЈА РАМКОВСКИ: Нешто чудно се случува во земјава, сите само критикуваат, само црното и лошото се гледа, доброто никој не го ни приметува!

Објавено на 27.09.2019 во 00:45:08 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет