МИЛЕНКО СЕ ПОФАЛИ ДЕКА ЌЕ УЧЕСТВУВАЛ ВО ФОРМИРАЊЕТО НА РУСКА ШПИОНСКА МРЕЖА НА БАЛКАНОТ!

Објавено на 29.09.2019 во 14:07:51 часот | Македонија

Доцна синојка, на маргините на дебатата на тема "Слобода на говор и медиумите во 21-от век", се кристализира потребата од формирање на организација со име "Руско-Балканска Народна Дипломатија" (РБНД), составена од 9 држави од Балканот, плус Руската Федерација.
Поканет сум, и прифатив, да сум соосновач. Ме предложија, и прифатив, да сум член на 10-членото највисоко тело на организацијата (Централниот одбор).

 

 

loading...

 

Македонија

Свет