СЕФЕР НАЈАВИ: НАЈГОЛЕМАТА БИБЛИОТЕКА И ЧИТАЛНА НА БАЛКАНОТ ЌЕ БИДЕ НА ФОН УНИВЕРЗИТЕТОТ!

Објавено на 29.09.2019 во 14:40:09 часот | Македонија

Наскоро....
Најголемата библиотека во регионот на универзитетот ФОН
 — at FON University.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет