(ВИДЕО) МИТЕВСКИ: Бомбите ми беа нудени и на мене но не ги прифатив затоа што не сакав режимот на ВМРО да падне, многу беше добар тој режим и работам и ден денеска да се врати!

Објавено на 29.09.2019 во 15:35:48 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет