ВЕЛИЈА: И јас можев да избегам од земјава и другите околу мене да го јадат стапот, но не сум јас како Груевски!

Објавено на 29.09.2019 во 15:52:27 часот | Македонија

- И Јас можев да избегам од земјата и да ги оставам другите околу мене да скапуваат по затвори, но не сум јас како Груевски, храбро останав тука и го одлежав тоа што му го сместија Груевци!

Рамковски на Канал 77.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет