ПЕТАР КОЛЕВ: СДСМ ДА СОБЕРЕ ХРАБРОСТ КАКО ШТО ГО СМЕНИ ИМЕТО, ТАКА И ДА ГИ НАМАЛИ БРОЈОТ НА ПРАТЕНИЦИ И МИНИСТРИ И ДА ВОВЕДЕ ЕДНА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА!

Објавено на 29.09.2019 во 16:17:21 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет