(ВИДЕО) СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВОСПОСТАВИ ДИПЛОМАТСКИ ОДНОСИ СО 4 НОВИ ЗЕМЈИ: Монако, Сан Марино, Ерменија и Тунис

Објавено на 29.09.2019 во 16:23:34 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет