ВЕЛИЈА: Се каам што бев толку жесток спрема власта на Груевски, претерав, тоа предизвика преголем бес и жестина од ВМРО ДПМНЕ, се почувствуваа смртно загрозени!

Објавено на 29.09.2019 во 16:26:30 часот | Македонија

- Јас не се согласував со Груевски и неговата идеја за 2014-та, но тоа мое лично мислење пренагласено го внесов во телевизијата и тргнав премногу брутално против власта на ВМРО ДПМНЕ и тоа ми беше голема грешка за која се каам, власта се почувствува смртно загрозена и реагираше брутално!

Велија во Канал 77.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет