(ВИДЕО) ГДУ КУМАНОВО: Се навршија 40 дена од денот на трагичната смрт на младиот Кристијан во водите на реката Пчиња кај дива експлоатација на песок а нема одговорност од никого?!?!

Објавено на 02.10.2019 во 16:17:03 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет