(ВИДЕО) НЕ БИЛО САМО ИЗБОРНО ПРАЗНО ВЕТУВАЊЕ: ЗАЕВ СЕРИОЗНО НАМИСЛИЛ ДА ПРАВИ ЕДНО ОПШТЕСТВО ЗА СИТЕ!!!

Објавено на 03.10.2019 во 18:48:48 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет