(ВИДЕО) КОЧО АНЃУШЕВ: Вицепремиерот Анѓушев: Компаниите да се охрабруваат да стануваат акционерски друштва за да приберат капитал за развој и освојување пазари

Објавено на 03.10.2019 во 18:59:39 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет