Три заштитни зони и контролирана урбанизација утврдени во Нацрт Планот за управувањето со природното и културното наследство во охридскиот регион

Објавено на 03.10.2019 во 22:23:32 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет