ЕКС ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА САД, БИЛ КЛИНТОН БИЛ ОДУШЕВЕН ОД НАСТАНИТЕ ВО НАШАТА ЗЕМЈА: Ви честитам, успеавте!

Објавено на 03.10.2019 во 22:28:22 часот | Македонија

‘You made it, as a country, congratulations’, беа неговите зборови кога му кажав од каде сум, и од каде доаѓам! President Bill Clinton

Министерот за дијаспора, Адеми го сретнал американскиот екс претседател Бил Клинтон на погребот на францускиот екс претседател Жак Ширак во Париз.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет