АЛО БЕ ВМРОВЦИ, ТОЧНО Е ДЕКА ОВАА ВЛАСТ НЕКОЛКУ ЗНАМИЊА ГИ ПОГРЕШИ, НО ВИЕ ЗЕМЈАВА ЈА ЗАПАЛИВТЕ И ЈА СВРТЕВТЕ НАОПАКУ БЕ СВЕСНИ ЛИ СТЕ?!?!

Објавено на 04.10.2019 во 12:12:51 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


ВМРО-вците креваат паника и сечат вени затоа што знамето на Црна Гора било закачено обратно наместо орелот со главата нагоре, било со тоа кралската круна нагоре итн итн...

Сосема небитно бенигно и занемарувачки пропуст...

ВМРОВЦИТЕ сега ја гледаат формата но не и суштината, така им одговара.

Може во нивно време се било вака за очи беспрекорно до детал. но суштината беше скапана.

Земјата беше оставена во руини. Ја оставивте наопаку свртена бе ВМРОВЦИ, свесни ли сте за тоа?!?!

Затоа доста со оваа хистерија за ситници, погледнете ја суштината, земјава конечно станува нормалана и на прав пат!

И тоа вие или го знаете или никад нема да го дознаете!

 

 

* реклами:

loading...

 

Колумни

Македонија