(ВИДЕО) Еве како изгледа да ja извозите Америка од едниот брег до другиот, од Њујорк до Лос Анџелес, 8 дена возење без престан

Објавено на 04.10.2019 во 20:03:39 часот | Забава

 

 

loading...

 

Забава

Македонија