БОМБА НА ЉУБИША НИКОЛОВСКИ: Власта на СДСМ секогаш ја рушат новинари блиски до СДСМ, кога е ВМРО на власт нивните новинари само одработубваат и молчат!

Објавено на 05.10.2019 во 18:34:04 часот | Македонија

- Го слушам сега Сафет Бишевац го читам и Геровски и можам да заклучам дека власта на СДСМ секогаш ја рушат новинари блиски на СДСМ додека кога е ВМРО на власт нивните новинари само ќутат у одработуваат! Интересен феномен!

Љубиша Николовски на Канал 5.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет