(ВИДЕО) Ова е најскапата куќа во Лос Анџелес проценета на 200 милиони долари, ја поседувал сега починатиот милијардер и музички и тв магнат, Перенчио, кој бил и менаџер на Елтон Џон и основач на тв каналот УНИВИЖН

Објавено на 05.10.2019 во 23:26:33 часот | Забава

 

 

loading...

 

Забава

Македонија