(ВИДЕО) РОБОТИТЕ ГИ ИМА СЕ ПОВЕЌЕ: Во кафулињата во Сан Франциско, светскиот центар на дигиталната технологија, кафет го готват и служат роботи!

Објавено на 07.10.2019 во 19:25:16 часот | Технологија

 

 

loading...

 

Технологија

Македонија