БОМБА НА МИЦКОВСКИ: НЕ МИ ПАЃА НА ПАМЕТ ДА СЕ ОГРАДАМ ОД ГРУЕВИЗМОТ, САМО НЕМА ДА ГИ ПРАВАМ НЕГОВИТЕ ГРЕШКИ!

Објавено на 08.10.2019 во 21:26:18 часот | Македонија

- Не ми паѓа на памет да се оградам од Груевизмот, може да ветам дека нема да ги правам истите грешки.

Младен Чадиковски 4 пати се обиде да го натера Мицковски да се огради од Груевизмот, но овој се налути до таа мера што се закани дека ќе си замине од емисија ако добие исто прашање.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет