ДОБРО БЕ БУГАРИ, ПА ДАЛИ СТЕ ВИЕ НОРМАЛНИ?!?! МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ОГОРЧЕНИ И ПРЕДАДЕНИ: ОД БРАЌАТА БУГАРИ НАМЕСТО ПОДАДЕНА РАКА ЗА ПОМОШ ДОБИВМЕ СИМНАТИ ГАЃИ И ИЗВАДЕН ФАЛУС?!?!

Објавено на 10.10.2019 во 18:13:43 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Еј човече ова што ни го направија браќата Бугари е страшно!

Ние водени од некоја наша утопија наива друго сваќање на светот низ призмата на Џон Ленон, демек ајде да се сакаме наместо војни да водиме, Бугарите погрешно го разбраа, па така наведнати и расположени за блиски пријателства не пречекаа со спуштени гаќи и изваден пенис со кој сакаат да не рендаат?!?!

Чекајте бе браќа, наместо со подадена рака за помош вие не пречекивате со патлакот изваден па уште очекувате сами да се подадеме и да си го ставиме во уста?!?!

Ало бе дечки, вие дали сте нормални?!?!

Ова е невиден ладен туш, ова е предавство, ова е нож во грбот, ова е нешто што ќе се памети историски!

Сите овие 30 години тоа што сте не помагале не било искрено и добронамерно туку било со скриена намера да не клекнете на колена и да не изедете, силувате, сотрете, ничкосате, закопате, уништите?!?!

Ова никогаш нема да ви го заборавиме. Фала ви многу!

ГАДОВИ! Во 21-ви век да бараш од една земја да се откаже од својот мајчин јазик, ебати лудаците!

 

 

* реклами:

loading...

 

Колумни

Македонија