БРАВО ПРИЛЕП: 11.Октомври, 2019 година: Во чест на паднатите борци: Марш од Участакот до Могилата на непобедените. Честит празник!

Објавено на 12.10.2019 во 10:12:39 часот | Македонија

11.Октомври, 2019 година: Во чест на паднатите борци: Марш од Участакот до Могилата на непобедените.
Честит празник!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет