ОБИДИТЕ НА ВМРО ДА ГО ОЦРНАТ СДСМ СЕ ОЧАЈНИ ДО ТАЖНИ, ЖАЛ ДА ТЕ ФАТИ ЗА НИВ: Објавија бомба во која Рада го боли Фатмир Бесими преставникот на ДУИ да гласа според правила и прописи?!?!?!

Објавено на 13.10.2019 во 17:51:37 часот | Македонија

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет