Премиерот Заев на седницата на Владата одржана во Битола: Вложувањето во пелагонискиот регион ќе продолжи со уште поголем интензитет во проекти од интерес за граѓаните и младите

Објавено на 14.10.2019 во 20:54:04 часот | Македонија

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет