(ВИДЕО) Сугарески: Инвестираме преку 140 милиони евра во Пелагонискиот регион во изградба на патишта, гасоводот и водоводи

Објавено на 14.10.2019 во 21:35:05 часот | Македонија

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет