(ВИДЕО) БРУКА ПУКНА ВО СОФИЈА: Публиката навиваше расистички, судијата два пати ја прекуваше утакмицата со Англија

Објавено на 14.10.2019 во 22:29:38 часот | Спорт

 

 

loading...

 

Спорт

Македонија