(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНА ДРАМА И КЛАНИЦА ВО СИРИЈА: КУРДИТЕ СМЕНИЈА СТРАНА, СЕГА СЕ ПРИКЛУЧИЈА НА РЕЖИМОТ НА АЛ АСАД И СЕ БОРАТ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ КОИ ГИ УБИВААТ БЕЗМИЛОСНО!!!

Објавено на 14.10.2019 во 23:26:48 часот | Свет

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија