ТРAМП ЛУДИЛОТО НЕМА КРАЈ: Откако им даде зелено светло да ја нападнат Сирија, Трамп сега воведува санкции за Турција откако јавноста се побуни што САД ги остави сојузниците КУРДИ да бидат етнички исчистени од Турската војска!

Објавено на 15.10.2019 во 00:07:57 часот | Свет

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија