(ВИДЕО) ПРИКАЗНАТА ЗА ТОА КАКО БЕШЕ СОЗДАДЕН АЈФОНОТ РАСКАЖАНА ОД СОРАБОТНИЦИТЕ НА СТИВ ЏОБС

Објавено на 16.10.2019 во 00:45:36 часот | Технологија

* Реклами
------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Две години се работело на продуктот откако пред тоа со години се дизајнирал и барал продуктот во умот на Стив Џобс и неговите соработници.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

За малце проектот и ќе се откажал ако не се случеле некои чудни работи за време на работата на проектот.

* реклами ---------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

На крај во 2007-ма, презентацијата изгледаше вака, историски настан без преседан:

 

 

loading...

 

Технологија

Македонија