СУГАРЕВСКИ: Интензивно работиме на изградба на водовод за населените места Сушица, Горно Зркле, Инче, манастир „Св.Богородица", Горни и Долни Манастирец во Македонски Брод

Објавено на 22.10.2019 во 23:22:22 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет