Премиерот Заев: Голема е разликата меѓу овој повик за вонредни избори и оние што во серија ги правеше Груевски, ние тоа го правиме по редица успеси и одговорно бараме мандат за да продолжиме по исправниот пат

Објавено на 22.10.2019 во 23:31:48 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет