ТРИЧКО ВО ДРУШТВО НА ПЕНДАРОВСКИ: ЌЕ ГИ СМАЧКАМЕ НА 12-ТИ АПРИЛ!

Објавено на 23.10.2019 во 09:14:26 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Меѓународен сојуз

Почитувани пријатели,
Формиравме Меѓународен сојуз кој ќе ги рекетира европските претседатели и премиери според системот слобода за датум. Претседателот Пендаровски ни дава поддршка, но тука е првенствено за да може на некоја геронистичка будала, утре-другиден, да му даде смисла.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тоа е, се трудиме.
На 12 април ќе ги смачкаме.
Мислам, не премиерите и претседателите на Европа туку домашните идиоти.

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет